RING OSS - 0243 - 34 31 60

Balkonginglasning Dalarna

RING OSS - 0243 - 34 31 60

Solskydd

Vi säljer och monterar även solskydd på inglasade balkonger i Dalarna.

Solskydd i form av persienner är ett utmärkt solskydd på en inglasad balkong som även gör att man kan behålla inomhustemperaturen. Förutom att vi erbjuder balkonginglasning i Dalarna säljer vi och monterar även persienner för en inglasad balkong. Om du redan har en inglasad balkong eller önskar göra en balkonginglasning i Dalarna med persienner i tillägg för extra solskydd kan vi hjälpa dig!

Kontakta oss idag om du är intresserad av våra solskydd till din balkonginglasning i Dalarna! 

Skapa sköna balkonger

Solskydd skapar behagliga balkonger med flera användningsområden. Man får både en inglasad balkong med skydd mot stark sol men även regn och vind. Solskydd kommer i olika storlekar, varianter, mönster och färger vilket ger många möjligheter som skydd men också som en fin inredningsdetalj. Som experter på balkonginglasning i Dalarna och försäljning av solskydd kan vi hjälpa dig välja persienner anpassade just till din inglasade balkongs storlek och form. 

Vanliga frågor om solskydd

Måste jag ha tillstånd för montering av persienner?

Om du inte äger lägenheten själv och bor i en hyres- eller bostadsrätt så måste du ansöka om tillstånd från styrelsen. Solskydd, precis som balkonginglasning i Dalarna, har en markant påverkan på en fastighets exteriör. Vid större utbyggnader och tillägg som t.ex. en balkonginglasning i Dalarna måste godkännas av fastighetsägaren eller styrelsen. 

Kan jag själv montera mitt solskydd?

Det finns uppenbara risker att skada sig vid en montering av persienner. Precis som vid balkonginglasning i Dalarna måste man stå på en hög höjd, hålla i ett tungt objekt och följa regler för riktig montering. För att uppnå bästa resultat är det säkrast att kontakta en professionell firma. Vi säljer och utför problemfria monteringar av persienner, separat eller tillsammans med balkonginglasning i Dalarna. 

Garantier vid montering

Och precis som vid balkonginglasning i Dalarna lämnar vi även 2 års garanti på montering av persienner i Dalarna. Oavsett om du vill anlita oss för montering av solskydd i en redan inglasad balkong eller balkonginglasning i Dalarna, kan du tjäna sig trygg med vår service!