RING OSS - 0243 - 34 31 60

Balkonginglasning Dalarna

RING OSS - 0243 - 34 31 60

Om oss

Med en balkonginglasning i Dalarna får du en balkong med möjligheter utöver det vanliga.

Med en balkonginglasning i Dalarna får du en vacker utsikt, utan stående aluminiumprofiler som skymmer. Dessutom bevaras fasaden och balkongens karaktär. Med ett enkelt handgrepp viker och skjuter du undan glasskivorna helt!

Kontakta oss om ni vill få kostnadsfri offert för din balkonginglasning i Dalarna!

Expert på balkonginglasning i Dalarna

IFO Balkonginglasning AB är expert på allt inom balkonginglasning i Dalarna! Vi har genom åren byggt in och glasat många balkonger runtom i Sverige. Med oss är processen från kostnadsfri offert till färdig utbyggnad och balkonginglasning i Dalarna trygg. Över 20 års erfarenhet har gett oss god rutin vid inglasning av balkonger för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Vi glasar enkelt in din balkong och monterar solskydd. Med oss skapar du ett extra rum som ger dig möjlighet att njuta av vårens första solstrålar utan att frysa trots vind och regn. En balkonginglasning i Dalarna ger både dig och din balkong ett skydd från vind, pollen, fåglar och buller.

Vi erbjuder även kostnadsfri mätning av din balkong. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i en stor del av Dalarna och mellansverige. Hos oss kan du som kund alltid känna dig trygg. Med lång och gedigen erfarenhet av balkonginglasning i Dalarna och persienner har vi blivit experter på allt från monteringstekniker till materialval och levererar endast högsta kvalitet genom hela sortimentet.

Alltid garantier 

Alla våra kunder kan känna sig trygga när vi utför balkonginglasning i Dalarna, med eller utan persienner. Vi lämnar alltid 2 års garanti på montaget av inglasning från fakturadatumet. Har ni frågor? Kontakta oss genom att ringa, skicka mail eller fylla i kontaktformuläret på kontakt sidan!