RING OSS - 0243 - 34 31 60

Balkonginglasning Dalarna

RING OSS - 0243 - 34 31 60

Balkonginglasning

Njut av alla årstider med vår balkonginglasning i Dalarna.

Vi är experter inom balkonginglasning i Dalarna. Med balkonginglasning i Dalarna får du en balkong som du kan uppleva och vistas på året runt. Att kunna mysa på sin egen balkong oavsett årstid är en fantastisk känsla som vi önskar att fler får uppleva. 

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi jobbar med balkonginglasning i Dalarna! Självklart kan du också be om en kostnadsfri offert för din balkonginglasning i Dalarna, utan att förbinda dig till någonting.

3 vanliga frågor om balkonginglasning i Dalarna

1. Vad kostar en balkonginglasning i Dalarna?

Slutpriset på balkonginglasning i Dalarna beror på balkongens storlek, anpassningar till just er balkong, andra tillägg i form av balkongmarkiser, antal balkonger som skall glasas in osv. Genom att kontakta oss kan vi ta fram ett kostnadsfritt förslag och prisuppgift för just er balkong!

2. Behöver jag bygglov för balkonginglasning i Dalarna?

Eftersom en inglasning påverkar fastighetens utseende utåt så måste man ansöka om bygglov för en balkonginglasning i Dalarna. Ibland finns det redan ett giltigt bygglov innan arbetet kan påbörjas. Om du bor i en Brf kan du kontakta din styrelse för att undersöka om det redan ligger ett godkänt bygglov.

3. Kan alla glasen öppnas?

Ja, på alla våra balkonginglasningar så kan man öppna glasen eller skjuta de åt sidan. Kontakta oss om ni vill veta vilka system vi använder för balkonginglasning i Dalarna!